Despre noi

Suntem o companie cu o experiență vastă în domeniul managementului, cu un portofoliu bogat de clienți atât din Brasov cât și din alte localități. Suntem pe deplini încrezători că atât experiența cât și cunoștințele vaste în domeniu pe care experții noștri le dețin sunt atuurile care vor duce la o creștere substanțială a business-ului dumneavoastră într-un timp foarte scurt.

Lansare Proiect Alphaville Arena

Ce vă oferim?

Dras Management oferă pachete de servicii companiilor din toate domeniile și se pliază perfect pe cerințele și nevoile acestora. Fie că aveți o firma de constructii,un bloc in dezvoltare,un teren,un hotel,o pensiune, restaurant, firmă de pază,firma de management si consultanta, noi suntem aici să venim în sprijinul dumneavoastră cu soluții ce au aplicabilitate practică și conduc spre firme prospere și de succes.Suntem orientati mai mult pe dezvoltari imobiliare si domeniul constructiilor de locuinte si spatii comerciale.Noi suntem cei care dezvolta proiectele Alphaville din Brasov unde Dragos Selagea fondatorul Dras Management este si actionar.

https://drasmanagement.ro/wp-content/uploads/2017/06/1.png

Servicii de Management și Administrare

De ce este foarte important managementul într-o organizație?

Pentru că indiferent de mărimea unei afaceri și de stadiul ei de dezvoltare fiecare manager al unei afaceri trebuie să știe care sunt resursele de care dispune, cum poate să le folosească cât mai eficient pentru a obține rezultatele dorite (planificare) și care sunt acțiunile care îi aduc câștig sau pierdere pentru a putea lua deciziile corecte.Pentru ca fiecare activitatea se desfasoara incepand de la infintarea unei societati comerciale si pana la inchiderea acesteia inclusiv cu arhivarea documentelor contabile pana la prescriere.

De ce să externalizați serviciul de management?

Datorită supraîncărcării activităților unei firme sau a problemelor intampinate cu personalul actual inexistent si fara experienta,externalizarea serviciului de management vă permite să acordați atenție altor procese importante din cadrul firmei cum ar fi:organizarea, producția, marketing-ul, vânzările,urmarirea etc.

Apelând la serviciile noastre vă aducem la cunoștință că o întreaga echipă de experți în domeniu se vor ocupa de tot ce înseamnă managementul unei firme cum ar fi:

*organizare business dupa legea 31;

*facem totul de la A la Z , de la due diligence terenuri si pana la inchidere societate;

*plan afaceri;

*achizitii terenuri;

*finantari proiecte;

*AC/PUZ/PUD,intabulari,dezmembrari,alipiri,rezolvare suprapuneri;

*optimizari proiecte;

*promovare produs;

*vanzare produs;

*dezvoltare echipe/coaching;

*management general;

*antrepriza generala;

*audit;

*urmarire indicatori de performanta;

*parteneriate/asocieri;

*calitate documente;

*trasabilitate documente ;

*arhivare documente pana la perioada de prescriere;

* reprezentarea clientului în raport cu instituțiile statului, cu Registrul Comerțului, administrațiile financiare;infiintam,dizolvam,divizam,fuzionam,arhivam societati ;

* stabilirea sau reorganizarea procedurilor interne ale diverselor departamente;

* implementarea procedurilor necesare desfășurării optime a activității.

https://drasmanagement.ro/wp-content/uploads/2017/06/lupa.png
Locul 1 pentru viteza de livrare produs , Locul 1 pentru cea mai buna calitate ,Locul 1 pentru inovatie si implementare tehnologie SMART
De ce să ne alegeți pe noi?

*Pentru ca avem experienta a zeci de dezvoltari imobiliare;

*Pentru ca suntem integrii;

* Pentru că suntem orientați pe rezultate;

*Pentru ca am demonstrat ;

* Pentru că suntem perseverenți în atingerea obiectivelor propuse;

* Pentru profesionalismul de care dăm dovada în luarea deciziilor;

* Pentru că succesul dumneavoastră reprezintă și succesul nostru;