Despre noi

Dras Management

Suntem o companie cu o experiență vastă în domeniul managementului, cu un portofoliu bogat de clienți atât din Brasov cât și din alte localități. Suntem pe deplini încrezători că atât experiența cât și cunoștințele vaste în domeniu pe care experții noștri le dețin sunt atuurile care vor duce la o creștere substanțială a business-ului dumneavoastră într-un timp foarte scurt.

Ce vă oferim?

Dras Management oferă pachete de servicii companiilor din toate domeniile și se pliază perfect pe cerințele și nevoile acestora. Fie că aveți o firma de constructii,un bloc in dezvoltare, un teren, un hotel, o pensiune, restaurant, firmă de pază, firma de management si consultanta, noi suntem aici să venim în sprijinul dumneavoastră cu soluții ce au aplicabilitate practică și conduc spre firme prospere și de succes. Suntem orientați mai mult pe dezvoltări imobiliare și domeniul construcțiilor de locuințe și spații comerciale.Noi suntem cei care dezvoltă proiectele Alphaville din Brasov, unde Dragoș Selagea, fondatorul Dras Management este și acționar.

https://drasmanagement.ro/wp-content/uploads/2017/06/1.png

Servicii de Management și Administrare

De ce este foarte important managementul într-o organizație?

Pentru că indiferent de mărimea unei afaceri și de stadiul ei de dezvoltare fiecare manager al unei afaceri trebuie să știe care sunt resursele de care dispune, cum poate să le folosească cât mai eficient pentru a obține rezultatele dorite (planificare) și care sunt acțiunile care îi aduc câștig sau pierdere pentru a putea lua deciziile corecte.Pentru ca fiecare activitatea se desfășoară începând de la înfințarea unei societăți comerciale și până la închiderea acesteia inclusiv cu arhivarea documentelor contabile până la prescriere.

De ce să externalizați serviciul de management?

Datorită supraîncărcării activităților unei firme sau a problemelor întâmpinate cu personalul actual inexistent și fără experiența, externalizarea serviciului de management vă permite să acordați atenție altor procese importante din cadrul firmei cum ar fi:organizarea, producția, marketing-ul, vânzările,urmărirea etc.

Apelând la serviciile noastre vă aducem la cunoștință că o întreaga echipă de experți în domeniu se vor ocupa de tot ce înseamnă managementul unei firme cum ar fi:

✓ facem totul de la A la Z , de la due diligence terenuri și până la închidere societate;

✓ realizare plan de afaceri;

✓ achizitii terenuri;

✓ obținerea de finanțări pentru proiecte;

✓ AC/PUZ/PUD, intabulări, dezmembrări, alipiri, rezolvare suprapuneri;

✓ promovare și vânzare produs;

✓ dezvoltare echipe/coaching;

✓ audit;

✓ urmărire indicatori de performanță;

✓ trasabilitate documente ;

✓ arhivare documente pana la perioada de prescriere;

✓ stabilirea sau reorganizarea procedurilor interne ale diverselor departamente;

✓ implementarea procedurilor necesare desfășurării optime a activității.

https://drasmanagement.ro/wp-content/uploads/2017/06/lupa.png
Locul 1 pentru viteza de livrare produs , Locul 1 pentru cea mai buna calitate ,Locul 1 pentru inovatie si implementare tehnologie SMART
De ce să ne alegeți pe noi?

😏 Pentru că avem experiența a zeci de dezvoltări imobiliare;

😏 Pentru că suntem integrii;

😏 Pentru că suntem orientați pe rezultate;

😏 Pentru că am demonstrat ;

😏 Pentru că suntem perseverenți în atingerea obiectivelor propuse;

😏 Pentru profesionalismul de care dăm dovadă în luarea deciziilor;

😏 Pentru că succesul dumneavoastră reprezintă și succesul nostru;