Office Construct

FORMARE PROFESIONALĂ

http://www.officeconstruct.ro

Organizare

În vara anului 2005, Dragoș Selagea a plecat de la bugetul de stat să lucreze la o firmă de construcții din Timișoara.’’ Am plecat fiindcă mi-am dat seamă că salariile bugetarilor sunt la jumătate față de cele din mediul privat. Nu-mi ajungeau banii să încep un business deși în weekend-uri aveam un al doilea job, vindeam haine în piață.

Îmi amintesc că societatea de la care am plecat avea un număr de 15 angajați, un buldoexcavator, 2 rabe (autobasculante, NU roabe), 2 autoutilitare și o cifră de afaceri de 50.000 euro. Am preluat rapid frâiele proiectului de la Câmpul lui Neag, iar in mai putin de 12 luni am reușit să scoatem un profit considerabil. Cu acesti bani am achiziționat în leasing utilaje și mașini de transport. La Sfarșitul anului 2006 am preluat cea mai mare lucrare  pe DN 57 ”Clisura Dunarii”, lucrare complexă (taluzări, ziduri de sprijin, parapeți, podețe, aparări de maluri, macadam, asfalt, marcaje etc. ).


În 2007 am preluat funcția de Director Tehnic și împreună cu echipa de atunci am adus firmei o cifră de afaceri în 2009 de 20.000.000 euro. Ne-am extins la 150 de angajați, un număr impresionant de utilaje, mașini și o stație de betoane. În 2011 am hotărât să părăsesc echipa și să mă îndrept spre partea de Executiv și Acționar în cadrul Grupului Alberholding, cel mai mare dezvoltator imobiliar la nivel de provincie în acel moment.

Îmi amintesc că valoarea grupului în 2011 era de 147.000.000 euro. Am lăsat totuși firma de la care am plecat cu lucrări care practic s-ar fi întins până în 2013.Timp de 6 ani am investit foarte mult în tot ce înseamnă Office Construct’’.Imi pasa de ei si acum , vorbim ocazional si daca voi putea la un moment dat sa-i ajut,o voi face cu placere.