Fii arhitectul celui mai nou proiect Alphaville!

Un nou proiect rezidențial se conturează în Brașov, într-o zonă ferită de tumultul orașului, iar dezvoltatorii caută idei îndrăznețe cărora să le dea viață.

Alphaville a lansat un concurs de arhitectură destinat atât specialiștilor cu experiență în domeniu, cât și arhitecților aflați la început de drum. Provocarea constă în proiectarea noului ansamblu rezidențial Alphaville din zona Bunloc.

Arhitecții interesați se pot înscrie, gratuit, în concurs completând formularul de pe site-ul Alphaville , până în data de 31 decembrie 2016.

Următorul pas îl reprezintă întocmirea a două variante de proiect, care pe lângă ansamblul rezidențial trebuie să cuprindă fie o zonă comercială, fie o pensiune.

Proiectul trebuie să conțină mobilarea terenului (concept, volumetrie, drumuri acces, parcaje, spații verzi, plan de compartimentare sumar ), totul raportat la PUG/PUZ Săcele.

Scopul acestui concurs este de a cunoaște arhitecți cu idei/soluții noi dar și de a facilita accesul arhitecților debutanți în lumea imobiliară.

Pentru a fi validate, lucrările trebuie să respecte legislația în vigoare, precum și planul urbanistic general și zonal. Documentele necesare pot fi descărcate aici.

Termenul de predare a proiectelor  va fi 31.01.2017. Jurizarea acestora se va realiza pe 7 februarie 2017 iar anunțarea câștigătorilor este programată pentru 10 februarie.

În evaluarea lucrărilor se va ține cont de expresivitatea, simplitatea și ingeniozitatea ideilor, însă în aceeași măsură cântăresc structura și materialitatea proiectelor, resursele necesare și costurile implicate, precum și dezvoltarea dinamică.

Cele mai bune soluții vor fi premiate astfel: premiul I- 5.000 lei, premiul II- 3.000 lei, premiul III – 1.500 lei.

Proiectele pot fi transmise pe adresa office@alphaville.co (cu ajutorul site-urilor de transfer pentru fișierele ce depășesc 1.5MB) sau pot fi predate pe suport electronic (DVD, stick USB) la sediul Alphaville Brașov de pe str. Carpaților nr. 44.

Inspirație tuturor celor care vor să intre în competiție!