Alphaville

Organizare

Obiectul de activitate al Grupului Alphaville este de a dezvolta proiecte imobiliare, de a promova oameni și divizii pentru proiectele viitoare.

Dras Management :

calcul fezabilitate , achiziții terenuri , PUZ/PUD/AC-uri , plan afaceri , finanțare , rentabilitate , organizare , intabulări , predări , vânzări , negocieri , contractări ,  publicitate , mentenanță , arhivare , plan control.

 

 Dragos Selagea– CEO și acționar

„Ca organizare suntem structurați în 4 departamente (Achizitii,Tehnic, Juridic, Financiar-Contabilitate , MK-vânzări-design). Avem o echipă formată din 12 oameni care coordonează toți colaboratorii noștrii din cadrul proiectelor Alphaville. În momentul de față avem farmacie în tot ce înseamnă activitate. Controlăm prin intermediul softurilor activitatea noastră de antreprenor, arhivăm electronic închiderile lunare la nivel de divizie și îi trimitem pe oamenii noștrii la cursuri de perfecționare.

Evenimentele din cadrul sistemului național au adus o serie de probleme în ultimii ani. Rezolvarea acestora ne-au întărit mai mult pe toate segmentele . În momentul de față ne gândim ca în următorii ani, Alphaville să probeze si alte piețe din Romania. Ne dăm tot interesul ca oamenii din cadrul echipei să crească rapid iar pe cei implicați să-i punem pe funcții cheie. Astfel vom crește ca Grup și cifră de afaceri de la an la an.

 

 

ALPHAVILLE TREI

 

 

 

Stocul apartamentelor din Corpul 1, al proiectului ALPHAVILLE TREI se apropie de final. La acest moment mai sunt disponibile doar 6 apartamente de 2 camere, cu suprafețe utile între 59 și 61 mp. ALPHAVILLE mulțumește tuturor clienților care au avut încredere în acest brand și au achiziționat apartamente spațioase, decomandate cu priveliște deosebită.

În paralel cu acest proiect, se derulează Concursul de Arhitectură, lansat anul trecut în luna Noiembrie, care are în vedere realizarea unui concept inovativ la proiectul Alphaville Bunloc. Concursul se apropie de final (31.01.2017), având înscriși 15 arhiteci din Brașov, București, Iași, Timișoara, Bacău. Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu sume cuprinse între 1500 și 5000 lei. În acest timp se fac demersurile necesare obținerii PUZ-ului în zona Bunloc- Săcele, astfel încât anul acesta să înceapă lucrările la noul proiect marca ALPHAVILLE situat într-o zona cu totul nouă față de cea cu care ne-am obișnuit până acum.

 

ALPHAVILLE ARENA

Arena reprezintă un concept arhitectural unic, de regenerare urbană, ce presupune, în faza inițială, construcția a 3 blocuri. Complexul va cuprinde apartamente, cu 1, 2, 3 & 4 camere, dispuse în 3 clădiri, cu un regim de înălțime S+P+11E.

Am realizat complexul Alphaville Arena, pentru a veni în întâmpinarea rezidenților săi, acesta urmând să dețină 316 locuri de parcare, în incinta complexului și, totodată, locuri de parcare pentru mașini electrice.

Complexul va deține 3 locuri de joacă și, de asemenea, un spațiu cu destinația afterschool, pentru că ne dorim ca și copiii să simtă confortul oferit de o dezvoltare premium, care-și pune rezidenții pe primul loc, indiferent de vârsta acestora.

 http://alphaville-arena.ro