Alphaville

 http://alphaville.ro

Organizare

Obiectul de activitate al Grupului Alphaville este de a dezvolta proiecte imobiliare, de a promova oameni si divizii pentru proiectele viitoare.

Dras Management :

calcul fezabilitate , achizitii terenuri , PUZ/PUD/AC-uri , plan afaceri , finantare , rentabilitate , organizare , intabulari , predari , vanzari , negocieri , contractari ,  publicitate , mentenanta , arhivare , plan control.

 

 Dragos Selagea– CEO si actionar

“Ca organizare suntem structurati in 5 departamente (Tehnic, Juridic-After Sales, Financiar, MK-vanzari, Contabilitate). Avem o echipa formata din 14 oameni care coordoneaza toti colaboratorii nostrii din cadrul proiectelor Alphaville. In momentul de fata avem farmacie in tot ce insemana activitate. Controlam prin intermediul softurilor activitatea noastra de antreprenor, arhivam electronic inchiderile lunare la nivel de divizie si trimitem oamenii noastrii la cursuri de perfectionare.

Evenimentele din cadrul sistemului national au adus o serie de probleme in ultimii ani. Rezolvarea acestora ne-au intarit mai mult pe toate segmentele . In momentul de fata ne gandim ca in urmatorii ani, Alphaville sa probeze pietele din Bucuresti, Iasi si Sibiu. Ca manager si actionar in cadrul Grupului de la Brasov, in 2018 voi anunta primul CEO care a crescut si s-a dezvoltat in cadrul familiei noastre. Ne dam tot interesul ca oamenii din cadrul echipei sa creasca rapid iar pe cei implicati sa-i punem pe functii cheie. Astfel vom creste ca Grup si cifra de afaceri de la an la an.

 

Proiecte in desfasurare

Fartec

 

Proiectul Fartec va cuprinde un numar de 350 apartamente in faza 1 care se va dezvolta in 2 sau 3 etape. Prima etapa va incepe in luna august 2017 odata cu obtinerea autorizatiilor de construire. Dragos Selagea se gandeste sa extinda proiectul pana la 1000 de apartemente in urmatorii 3 ani. ’’Deja suntem in negocieri avansate cu vecinii ‘’.


Bunloc

 

Proiectul Bunloc se va desfasura in 2 etape. Prima etapa va incepe in luna martie 2018, odata cu obtinerea autorizatiilor de construire. Proiectul va insuma un numar de 10 blocuri, un total de 180 de apartamente. Dragos Selagea – CEO Alphaville :’’Proiectul va avea functiuni complexe, intentionam sa aducem pe langa residential, una sau doua pensiuni dar si un centru comercial la parterul sirului de blocuri amplasat la baza terenului. Vom face si un parc cu locuri de joaca pentru copii si adulti. Discutam cu autoritatile sa construim in parteneriat si un afterschool sau cresa, in functie de necesitati’’.

Alphaville TREI

Stocul apartamentelor din Corpul 1 al proiectului ALPHAVILLE TREI se apropie de final. La acest moment mai sunt disponibile doar 6 apartamente de 2 camere, cu suprafete utile intre 59 si 61 mp. ALPHAVILLE multumeste tuturor clientilor care au avut incredere in acest brand si au achizitionat apartamente spatioase, decomandate cu priveliste deosebita.

In paralel cu acest proiect, se deruleaza Concursul de Arhitectura, lansat anul trecut in luna Noiembrie, care are in vedere realizarea unui concept inovativ la proiectul Alphaville Bunloc. Concursul se apropie de final (31.01.2017), avand inscrisi 15 arhitecti din Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau. Cele mai bune lucrari vor fi premiate cu sume cuprinse intre 1500 si 5000 lei. In acest timp se fac demersurile necesare obtinerii PUZ-ului in zona Bunloc- Sacele, astfel incat anul acesta sa inceapa lucrarile la noul proiect marca ALPHAVILLE situat intr-o zona cu totul noua fata de cea cu care ne-am obisnuit pana acum.

Ultimele poze adaugate

gallery wordpress plugin

Galerie foto 

gallery wordpress plugin

Proiect fartec 

gallery wordpress plugin

Proiect Bunloc

gallery wordpress plugin

Urmareste-ne

Fii la curent cu toate noutatile!

October 2019
M T W T F S S
« Jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Date contact

  • Brasov
  • 0736693116
  • office@drasmanagement.ro
  • http://www.drasmanagement.ro