Alphaville

Organizare

Obiectul de activitate al Grupului Alphaville este de a dezvolta proiecte imobiliare, de a promova oameni și divizii pentru proiectele viitoare.

Dras Management oferă serivicii de calcul fezabilitate, achiziții terenuri, PUZ/PUD/AC-uri, plan afaceri, finanțare, rentabilitate, organizare, intabulări, predări, vânzări, negocieri, contractări,  publicitate, mentenanță, arhivare și plan de control.

 

 Dragos Selagea– CEO și acționar

„Ca organizare suntem structurați în 5 departamente (Achizitii, Tehnic, Juridic, Financiar-Contabilitate și MK-vânzări-design). Avem o echipă formată din 12 oameni care coordonează toți colaboratorii noștrii din cadrul proiectelor Alphaville. În momentul actual acordăm o mare importanță activitatății noastre de antreprenoriat din acest motiv ne axăm pe dezvoltarea continuă a membrilor echipei prin participarea la cursuri.

 

Echipa noastră este una bine organizată, motiv pentru care am depășit împreună toate momentele de impas survenite în cadrul sistemului național. În momentul de față ne gândim ca în următorii ani, Alphaville să probeze si alte piețe din Romania. Ne dăm tot interesul ca oamenii din cadrul echipei să crească rapid iar pe cei implicați să-i punem pe funcții cheie. Astfel vom crește ca Grup și cifră de afaceri de la an la an.

 

 

ALPHAVILLE 1, 2 ȘI 3

 

Divizia noastra Alphaville se ocupă, în prezent de dezvoltarea de ansambluri rezidențiale premium în Brașov. Astfel, după finalizarea și vânzarea integrală a proiectelor Alphaville 1, 2 și 3, situate în Răcădău, pe Str. Carpaților și pe Str. Vasile Alecsandri, proiecte ce depășesc 360 de apartamente și 7 spații comerciale, ne-am relocat și am început construcția unui nou proiect rezidențial, denumit Alphaville Arena.

 

Alphaville 1+2
Alphaville 3

ALPHAVILLE ARENA (4,5,6)

Arena reprezintă un concept arhitectural unic, de regenerare urbană, ce presupune, în faza inițială, construcția a 3 blocuri cu 318 apartamente si un after-schooll.Complexul va cuprinde apartamente, cu 1, 2, 3 & 4 camere, dispuse în 3 clădiri, cu un regim de înălțime S+P+11E.

Am realizat complexul Alphaville Arena, pentru a veni în întâmpinarea rezidenților nostri, acesta urmând să dețină 318 locuri de parcare, în incinta complexului și, totodată, locuri de parcare pentru mașini electrice si 120 boxe.

Complexul va deține 3 locuri de joacă și, de asemenea, un spațiu cu destinația afterschool, pentru că ne dorim ca și copiii să simtă confortul oferit de o dezvoltare premium, care-și pune rezidenții pe primul loc, indiferent de vârsta acestora.

 http://alphaville-arena.ro