Alber Holding

DRAGOS SELAGEA – Antreprenor general

 

Cu o activitate de 25 de ani, pe piața românească și o perspectivă strategică de extindere, prin intermediul dezvoltărilor imobiliare, ale marilor aglomeraţii urbane, Alber Holding își desfășoară activitatea în mai multe orașe importante, din România, precum: Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Oradea, Sibiu și București.

http://www.alberholding.ro

Organizare

Alber Holding este un grup cu capital privat de companii specializate în dezvoltarea, coordonarea și implementarea proiectelor imobiliare, de diferite dimensiuni, de pe piața de real-estate.

  Cum am început colaborarea…

„În 2011, Dragos Selagea a cedat presiunilor făcute de Domnul Bercea și a venit în Aber Holding lăsând în urmă statutul de constructor executant. ’’M-am făcut antreprenor, am negociat timp de 10 luni cu Domnul Bercea Alexandru care este Președintele Grupului. Negocierile au început în iarna anului 2010 și s-au extins până în toamna anului 2011. Am plecat de la firma de construcții, care la momentul respectiv se ocupa cu dezvoltarea căilor de comunicări terestre (drumuri, poduri și căi ferate ) și m-am îndreptat spre partea de antreprenoriat,partener/asociat , visul meu de mic copil …

Avand deja o experienta vasta pe investitii si in constructii ,dupa 3 luni de audit, mi-am dat seama că pot aduce pe executiv un plus real de valoare tuturor societatilor partenere cu ABH.

 

Primul lucru pe care l-am facut la nivel de grup a fost cel de a optimiza toate costurile de construire + montaj cu cel puțin 30%, negocierea preturilor cu pana la 25%. Au urmat o serie de implementări pe partea de urmărire a costurilor, reducerea graficelor de execuție, soluții de eficientizare a proiectelor , inovatie in arhitectura si design cât și îmbunătățirea produselor prin calitate. După 3 luni am plecat la Bacău ca executiv, am înfințat divizia Albedra și l-am coptat pe Sorin Drăghici în 2012. După 8 luni m-am intors la Timișoara apoi imediat am plecat la Brașov pentru dezvoltarea proiectelor Alphaville.Din 2011 am fost membru si Presedinte in mai multe Consilii de Administratie,administrator si CEO in mai multe societati unde am fost partener-actionar”.