Alber Holding

DRAGOS SELAGEA – Antreprenor general

 

Cu o activitate de 25 de ani, pe piața românească și o perspectivă strategică de extindere, prin intermediul dezvoltărilor imobiliare, ale marilor aglomeraţii urbane, Alber Holding își desfășoară activitatea în mai multe orașe importante, din România, precum: Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Oradea, Sibiu și București.

http://www.alberholding.ro

Organizare

Alber Holding este un grup cu capital privat de companii specializate în dezvoltarea, coordonarea și implementarea proiectelor imobiliare, de diferite dimensiuni, de pe piața de real-estate.

  Cum am început colaborarea…

„În 2011, Dragos Selagea a cedat presiunilor făcute de Domnul Bercea și a venit în Aber Holding lăsând în urmă statutul de constructor executant. ’’M-am făcut antreprenor, am negociat timp de un an cu Domnul Bercea Alexandru care este Președintele Grupului. Negocierile au început în vara anului 2010 și s-au extins până în vara anului 2011. Am plecat de la firma de construcții, care la momentul respectiv se ocupa cu dezvoltarea căilor de comunicări terestre (drumuri, poduri și căi ferate ) și m-am îndreptat spre partea de antreprenoriat, visul meu de mic copil …

În 3 luni, din postura de auditor, mi-am dat seama că pot aduce un plus real de valoare acestui grup, având experiența de la CNADNR, unde m-am format ca manager în investiții.

 

Primul lucru pe care l-am facut la nivel de grup a fost cel de a reduce prețurile de cost la construcții – montaj cu cel puțin 20%, 10% din soluții, 10% din negocieri. Au urmat o serie de implementări pe partea de urmărire a costurilor, reducerea graficelor de execuție, soluții de eficientizare a proiectelor cât și îmbunătățirea produselor prin calitate. După 3 luni am plecat la Bacău ca executiv, am înfințat divizia Albedra și l-am coptat pe Sorin Drăghici în 2012. După 8 luni m-am intors la Timișoara apoi imediat am plecat la Brașov pentru dezvoltarea proiectelor Alphaville.”