Susține și tu tinerele talente ale Brașovului!

Alphaville Trei este un promotor al sportului și al stilului de viață sănătos, de aceea ne bucurăm de fiecare dată când întâlnim sportivi frumoși și talentați din comunitatea noastră. Printre ei se numără și Andrei Vasile, un tânăr jucător de hockey pe gheață în vârstă de 17 ani.

Legitimat la ASC CORONA BRAȘOV în calitate de sportiv profesionist la hockey pe gheață, Andrei a început să practice acest sport cu peste 10 ani în urmă, remarcându-se prin rezultatele sale, talent și calitățile atletice.

Povestea lui Andrei este despre dorința de a face performanță și de a-ți urmări visul. Ambițios din fire, conștiincios și serios, tânărul jucător de hockey a impresionat de mic prin jocul și priceperea sa, astfel încât la vârsta de doar 12 ani, după participarea la cursurile Academiei de hockey Ungaria-Canada desfășurate la Budapesta, a fost remarcat de numeroși antrenori străini. Mai mult decât atât, Andrei a fost invitat de dl. Dragomir Gheorghe, antrenor al echipei “DRAGO SKORPIONS”, să joace în sezonul 2012-2013 la categoria de vârstă U14. “Datorită rezultatelor remarcabile am fost solicitat să rămân în Ungaria, la această echipă, dar din motive strict financiare am fost nevoit să renunț și să mă întorc în țară” povestește Andrei.

În sezonul 2015-2016 a avut o activitate intensă, jucând în echipa grupei sale de vârstă U18, respectiv U20, unde a ocupat locul 1 în clasamentul golgeter. Andrei a debutat apoi și în echipa de seniori CORONA WOLVES, cu care a participat la concursul internațional LIGA MOL și la Campionatul Național, unde echipa s-a clasat pe locul 3 și a obținut medalia de bronz.

Munca și efortul lui Andrei au fost răsplătite tot în sezonul precedent, când a fost selecționat în lotul național al României U20, cu care a participat la Campionatul Mondial din Serbia și a câștigat locul 1, promovând totodată în grupa superioară. În cadrul lotului național U18, tânărul brașovean a devenit căpitanul echipei și a câștigat medalia de argint în Divizia II A.

Anul 2016 i-a adus lui Andrei o veste de mult așteptată, care totodată reprezintă și oportunitate unică: Andrei a primit o ofertă de la Knights of Meaford, o echipă de juniori din Canada care activează în Greater Metro Junior A Hockey League. Plecarea în Canada este o șansă deosebită pentru Andrei de a putea practica acest sport la cel mai înalt nivel internațional și de a avea parte de un antrenament pe măsură.

Pentru ca Andrei să își poată urma visul de a juca hockey la nivel profesionist și de a învăța de la cei mai buni, alături de echipa Knights of Meaford din Canada, el are nevoie de susținerea noastră financiară. Implică-te și tu și susține această cauză împreună cu echipa Alphaville Trei. Noi am donat deja, tu?